RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Boosta ditt CV

Med en truckutbildning från Truckverket får du en utbildning som sticker ut i ditt CV. Truckverket har godkända truckinstruktörer som utfärdar äkta truckkort.

Var smart och investera i ett äkta truckkort redan från början så vet du att ditt truckkort alltid accepteras på arbetsmarknaden oavsett kollektivavtal och arbetsgivare.

Med vår webbaserade teoriutbildning sparar du både tid och pengar. Du kan själv göra teorin när det passar dig. Våra instruktörer finns tillgängliga via mail och telefon under hela utbildningen och före teoriprovet gör vi alltid en uppföljning av självstudierna.

Vid grundutbildningen som normalt varar under två heldagar så övar vi på körteknik och följer övningsuppgifterna och grundkraven i TLP10.

Vid godkänt teoriprov och praktiskt prov utfärdas ett utbildningsbevis samtidigt som truckkortet beställs.


På börja din utbildning direkt! Du vet väl att du kan påbörja vår onlineutbildning direkt här på vår hemsida.

Börja din truckutbildning nu >>
 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket