RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Företagsanpassade truckutbildningarVi skräddarsyr ofta truckutbildningar före våra företagskunder. Vi anpassar utbildningarna efter företagets egna truckar och inte helt sällan kommer våra truckinstruktörer ut på plats och håller i utbildningen i företagets egna lokaler på befintliga truckar.

På så sätt kan man lättare effektivisera och maximera utbildningstiden.

Kontakta vår kundservice för mer information om våra förmånliga företagsanpassade utbildningar.

Är era pallställage besiktade och klara? Tänk på att Arbetsmiljöverket kräver periodisk kontroll av pallställ. Låt Truckverket göra en opartisk besiktning. Läs med om ställagebesiktning>>

 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket