RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Periodisk kontroll av pallställage

Pallställ skall enligt lag kontrolleras periodiskt. Detta regleras i AFS 2006:4. När Truckverkets besiktningsmän kontrollerar ställage på arbetsplatser tittar vi bland annat på följande risker:

- Skador
- Påkörningsskydd
- Genomskjutningsskydd
- Infästningar
- Rasskydd
- Belastningsberäkningar
- Riskbedömning
- Konstruktion

Vi gör denna inspektion på såväl grenställ, pallställ, hyllor och entresolplan. Kontakta oss för en bra offert redan idag.

Ställagebesiktning

Truckverket genomför godkända inspektioner av pallställage. Våra besiktningar utförs enligt SS-EN15635. Vid besiktningen inspekteras pallställagen av Truckverkets auktoriserade inspektörer. När besiktningen är slutförd utfärdas ett protokoll samtidigt som eventuella fel och brister markeras. Pallställen får därefter ett kontrollmärke som uppvisar godkänd och genomförd ställageinspektion.

Garanterat oberoende

Truckverket besiktigar alla typer av pallställ. Eftersom vi inte säljer pallställage och tillbehör kan du vara säker på att vi gör vårt jobb objektivt helt utan att vilja sälja nya delar eller fler pallställ. Det uppskattar många av våra kunder.

Bra pris med kostnadseffektiva inspektioner

Lagersäkerhet är viktigt och behöver inte vara dyrt. Hos Truckverket erbjuder vi alltid ett bra pris. Ring vår kundservice på 0771-852050 eller skicka ett mail till info@truckverket.se så återkommer vi med ett bra pris.Begär offert 

 

 

 

 

 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket