RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Teoriutbildning A + B (Webbteori samt lärobok)

Teoriutbildning A + B (Webbteori samt lärobok)

Vår webbbaserade teoriutbildning kan du påbörja när som helst dygnet runt. Du får tillgång till utbildningssystemet direkt och vi skickar ut läroboken med Posten samma dag.

Vår webbteori är det enklaste och snabbaste sättet att validera dina kunskaper. Du får direkt reda på vilka kapitel i boken som du behärskar och vilka du måste lägga lite mer tid på.

Med ett webbaserat system har du tillgång till utbildningen både på jobbet, hemma eller på resande fot. Det enda som krävs är en telefon, dator eller surfplatta med internetuppkoppling.

Börja utbildningen direkt genom att trycka på den gröna knappen nedan och betala i kassan så skickar vi över inloggningsuppgifter till dig automatiskt.

När du klarat av övningsuppgifterna och känner dig färdig med teoriutbildningen bokar du grundutbildningen som inleds med teoriuppföljning, teoriprov samt körträning.

Välkommen till en säkrare truckutbildning.

745:-895:-


 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket