RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Våra truckutbildningar

Vi på Truckverket delar in våra utbildningar i två delar. Vi börjar alltid med teoriutbildningen så att våra elever är fulllärda på det teoretiska området innan de sätter sig i truckarna.

För maximal inlärning och repetition använder vi främst vår webbaserade teoriutbildning. Fördelarna är flera. Teoriutbildningens längd kan anpassas efter elevernas förmåga. Utbildningen kan göras hemma eller på jobbet. Det enda som krävs är en internetuppkopplad dator. Eleverna kan hålla kontakten med våra truckinstruktörer via mail eller telefon.

- Hemma eller på jobbet. Det enda som krävs är en dator med internet.
- Ställ frågor till våra instruktörer online
- Både du och instruktörerna kan följa dina framsteg
- Gör det i egen takt
- Alltid öppet
- Roligare form av lärande
- Animerade körövningar

Visa priser och kommande utbildningar 

Sedan är det dags för grundutbildningen

När teorin är slutförd är det dags att boka grundutbildningen. Grundutbildningen kan ske lokalat i våra utbildningslokaler i Stockholm, MalmöKalmar, Trestad, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla och Hässelholm. Den börjar med uppföljning av teorin tillsammans med en av våra truckinstruktörer. När eventuella frågetecken är uträtade är det dags för skriftligt teoriprov.

När teoriprovet är klart är det dags att påbörja körningen. Efter daglig tillsyn och uppvärmning i truckarna är det dags för övningsuppgifter enligt TLP10.

Truckverkets grundutbildning

I Truckverkets grundutbildning (A + B) ingår följande trucktyper. Utbildningen kan kompletteras med ytterligare  trucktyper och klasser som då kräver uppkörning och i vissa fall ytterligare teori för varje specifik klass i enlighet med TLP10.
Visa priser och kommande utbildningar


Trucktyper


Det finns flera olika trucktyper som är anpassade för olika arbetsuppgifter. Gemensamt för de alla är att de skall bära gods inom ett begränsat område och huvudsakligen användas på plana och hårdgjorda underlag.

I TLP10 har truckarna delats in i fyra huvudgrupper. A, B, C och D.
 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket