RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Hos Truckverket är alla välkomna

Vi har förmånen  att arbeta med många olika typer av människor. Vi utbildar studenter, militärer, arbetssökande, akademiker, flygplanstekniker, civilingengörer, lagerpersonal m.fl. Listan kan göras nästan hur lång som helst på olika yrkesgrupper som ibland eller ofta kommer i kontakt med truckar eller liftar.

En annan spännande del och som är lite unikt för Truckverket är även att vi håller internationella utbildningar på olika språk. Förutom svenska så utbildar vi regelbundet i engelska och har även instruktörer som pratar flytande spanska och arabiska.

Vi har en spännande uppgift och våra instruktörer får ständigt anpassa sig efter elevens behov och erfarenhet. Vi har utbildat tusentals elever. Många elever betalar sin utbildning själv och andra får sina utbildningar genom arbetsgivaren.

Se kommande truckutbildningar på svenska >>

Se kommande truckutbildningar på engelska >>

Se kommande truckutbildningar på arabiska >>

Se kommande truckutbildningar på spanska >>


Här är några av våra företagskunder

 
 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket