RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Traversutbildning - Säkra Lyft


Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2006:6 29 § framgår att det krävs både praktisk som teoretisk utbildning för hantering av såväl kranar som traverser. Utbildningskravet gäller även kranar på fordon. 

Truckverket erbjuder utbildning för traverser och kranar i alla storlekar. Våra instruktörer genomför både privata och företagsinterna utbildningar i hela Sverige. Våra utbildningar följer standarden SS-ISO 9926-1 Utbildning av kranförare.

Vi skräddarsyr utbildningen efter era behov och ger gärna ett förmånligt paketpris tillsammans med våra övriga utbildningar.

Vi genomför även ansvarsutbildning för travers avsedd för ledningen på arbetsplatsen.

Kontakta oss för mer information och offert 0771-85 20 50.

 

 

Aktuella utbildningar


För företagsinterna traversutbildningar kontakta oss för offert. Vi utbildar i hela Sverige. Maila oss på info@truckverket.se eller ring vår kundtjänst på 0771-85 20 50.

 

 

19 oktober | Säkra lyft | Malmö
Utbildning för handhavande av traverser, kranar och övriga lyftanordningar. Utbildningen...
16 november | Säkra lyft | Malmö
Utbildning för handhavande av traverser, kranar och övriga lyftanordningar. Utbildningen...
7 december | Säkra lyft | Malmö
Utbildning för handhavande av traverser, kranar och övriga lyftanordningar. Utbildningen...
 
Behöver du köpa kran eller travers?

PMH International AB
är en av Sveriges största leverantörer av produkter för lyft och materialhantering. I sortimentet finns bland annat lyftblock, telfrar, svängkranar, vakuumlyft och lyftvagnar från ett flertal kvalitetsvarumärken. Besök hemsidan.
 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket