RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Traversutbildning - Säkra Lyft


Enligt Arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 2006:6 29 § framgår att det krävs både praktisk som teoretisk utbildning för hantering av såväl kranar som traverser. Utbildningskravet gäller även kranar på fordon. 

Truckverket erbjuder utbildning för traverser och kranar i alla storlekar. Våra instruktörer genomför både privata och företagsinterna utbildningar i hela Sverige. Våra utbildningar följer standarden SS-ISO 9926-1 Utbildning av kranförare.

Vi skräddarsyr utbildningen efter era behov och ger gärna ett förmånligt paketpris tillsammans med våra övriga utbildningar. 

Kontakta oss för mer information och offert 0771-85 20 50.

 

 

Aktuella utbildningar


För företagsinterna traversutbildningar kontakta oss för offert. Vi utbildar i hela Sverige. Maila oss på info@truckverket.se eller ring vår kundtjänst på 0771-85 20 50.

 

 

Behöver du köpa kran eller travers?

PMH International AB
är en av Sveriges största leverantörer av produkter för lyft och materialhantering. I sortimentet finns bland annat lyftblock, telfrar, svängkranar, vakuumlyft och lyftvagnar från ett flertal kvalitetsvarumärken. Besök hemsidan.
 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du gå truckutbildning som ger äkta TYA-truckkort.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och har TYA-godkända truckinstruktörer. Vi är även miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt


© 2016 Truckverket