RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

 

Tappat ditt truckkort?

Du är inte ensam. Många tappar sitt truckkort. Huvudregeln är att du i första hand skall kontakta företaget som du gått utbildningen hos. Hittar du inte detta eller om företaget lagt ner sin verksamhet  kan det vara svårt att få ut ett nytt utbildningsbevis. I värsta fall måste du göra om hela eller delar av utbildningen. Se frågor och svar nedan. 

 

Vanliga frågor

Jag har tappat mitt truckkort. Hur gör jag?
Kontakta det företaget som genomförde utbildningen. Vet du inte vem det var så se nedan.

Jag hade ett utbildningsbevis som det stod Truckverket på
I så fall finns du med i våra register och kan enkelt beställa ett nytt från oss via mail till info@truckverket.se. Observera att vi bara tar emot beställningar av ersättningskort via e-post och att du måste ha gått utbildningen hos Truckverket någonstans i Sverige.

Jag vet inte vem som jag utbildade mig hos
Då är det svårt att få tag på ett nytt utbildningsintyg. Om du haft ett grönt utbildningsbevis från TYA så finns du med i TYA:s register. Nytt kort kan i så fall beställas från TYA men förutsätter alltså att du gjort en utbildning som registrerats hos TYA från början. Beställ kort direkt från TYA

Företaget som jag gick utbildningen för finns inte kvar. Hur gör jag då?
Har du haft ett grönt utbildningsintyg från TYA se nedan. Har du gått en utbildning som inte registrerats hos TYA eller Truckverket så kan det vara ett problem. Vanligast är att du i så fall måste göra om hela eller delar av utbildningen beroende på dina förkunskaper. Vi kan hjälpa dig med detta och priset styrs av dina förkunskaper och truckerfarenhet. Kontakta vår kundservice för prisuppgift.

Jag har tappat bort mitt utbildningsintyg från TYA och behöver ett nytt.
Beställ nytt kort direkt från TYA

Jag fick min truckutbildning genom företaget som jag tidigare arbetade på.
Då var det troligtvis en företagsintern utbildning. Dessa gäller oftast inte på andra företag. Kontakta din tidigare arbetsgivare eller instruktören som genomförde utbildningen. Får du inget napp här kan du kolla med TYA enligt ovan. Annars är det vanligtvis nytt teoriprov och uppkörning som gäller.

Se till att gå en godkänd utbildning som registreras ordentligt hos TYA eller Truckverket så kan utbildningen aldrig försvinna om du skulle tappa ditt utbildningsbevis.

 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket