RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Betala när du vill

Hos Truckverket hjälper vi dig att dela upp kostnaden för utbildningen så kan du komma igång direkt. Vårt erbjudande om delbetalning är i flera falll dessutom helt räntefritt.

Även du som är studerande och har rätt till CSN har möjlighet att delbetala hos oss men då måste du kontakta vår kundservice och ta en kopia av ditt CSN-kort. Observera att utbildningen måste vara CSN-berättigad för att kunna delbetala.

Handla nu, betala i september

Ibland kan det vara bra att kunna betala lite senare. Fram till 30 juni har vi ett erbjudande där du kan gå din utbildning nu och betala i september.

  • 0 % ränta
  • Administrativ avgift 29 kr
  • Förlängd betaltid till den 30 september

Så här fungerar det:

Du väljer sommarkampanjen i butikens kassa som heter:  Köp nu, betala i september.

Villkor

Du kommer få din faktura i mitten av september och den ska betalas in senast den sista september. Det enda som tillkommer är en administrativ avgift på 29 kr.Stor valfrihet

Vi erbjuder flera olika möjligheter att dela upp din betalning hos oss.

- Gå utbildningen nu och betala först i nästa månad.

- Dela upp betalningen på 3 gånger.

- Dela upp betalningen på 5 gånger.

- Dela upp betalningen på 11 gånger.

- Dela upp betalningen på 23 gånger.

Välj önskad delbetalning när du checkar ut i kassan eller kontakta vår kundservice för mer information på 0771-852050.

 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket