RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Truckverkets villkor

Det skall vara enkelt att välja Truckverket som utbildningsleverantör. 

Retur och återbetalning

Vid köp av vår teoriutbildning online har du 14 dagars ångerrätt under förutsätning att du inte börjat använda tjänsten eller utbildningsmaterialet. Tjänsten ses som påbörjad när inloggningsuppgifterna har använts genom inloggning. Utbildningsmaterialet skall då återsändas på egen bekostnad till adressen enligt nedan:

Truckverket
Lockarps Kyrkoväg 24
23841 MALMÖ

Reklamationsregler

Truckverket har mycket hög kvalitetskontroll. Skulle du trots detta inte vara nöjd med något tar vi det på största allvar. Samtliga kundreklamationer hanteras av vår ledningsgrupp och vi strävar alltid efter att hitta en bra lösning. 

Sekretesspolicy

Vi hanterar alla personupgifter konfidentiellt och lämnar aldrig ut person- eller företagsuppgifter till andra företag, personer eller samarbetspartners.  Genom registrering samtycker du att dina personuppgifter lagras digitalt i Truckverkets administrativa iT-system. Det är en viktig del för ett utbildningsföretag att kunna dokumentera och spara utbildingsresultaten för framtiden. 

Moms

Truckverkets samtliga utbildningstjänster är momspliktiga med 25% moms. Som standard visas alla priser inkl. moms på hemsidan. Det är enkelt att ändra längst upp till höger.

Cookies

Truckverket använder sig av s.k. cookies på webbplatsen. Främst för att analysera trafikflödet. Du har själv möjlighet att stänga av denna funktion i din webbläsare.  

Säkerhet

Truckverket och dess dotterbolag är noga med att skydda dina personuppgifter. För att förhindra obehörig åtkomst och för riktigheten hos informationen använder vi oss av envägskryptering när känsliga uppgifter, såsom uppgifter om kreditkortsnummer, behandlas. Våra betalningspartners DIBS och Samport använder krypterade lösningar enligt gällande branschstandard i hanteringen av betaltransaktionerna för betal- och kreditkort.

 
 
 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket