RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

E-postadress för nyhetsbrev:


Bli truckinstruktör - gå Truckverkets instruktörsutbildning

För att arbeta som truckinstruktör hos Truckverket eller internt på företaget krävs en truckinstruktörsutbildning. Truckverket erbjuder en instruktörsutbildning i framkant men stort fokus på pedagogik, service och presentationsteknik. 

Truckverkets instruktörsutbildning är även ett grundutbildning för våra egna instruktörer samt om du vill öppna en egen utbildningsverksamhet.

Vi skräddarsyr även instruktörsutbildningar till företag som vill utbilda en eller flera egna truckinstruktörer.

Vi håller våra instruktörsutbildningar i hela landet hos våra kunder, i våra egna lokaler runt om i landet eller på plats på vårt huvudkontor i Malmö.

Vill du veta mer om priser och kommande datum? Kontakta vår kundservice på mail info@truckverket.se eller ring 0771-852050.

Truckinstruktör 4-8 december
För att arbeta som truckinstruktör hos Truckverket eller internt på företaget krävs en...
Truckinstruktör 5-9 februari
För att arbeta som truckinstruktör hos Truckverket eller internt på företaget krävs en...
 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Vår truckutbildning som heter Transport följer TYAs utbildningsplaner.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och SP. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2017 Truckverket