RING OSS! 0200-TRUCKKORT

ELLER 0771-85 20 50

Truckutbildning i Skåne

Truckverket erbjuder truckutbildning i Skåne. Våra utbildningslokaler i Skåne finns i Malmö samt Hässleholm. Vi genomför ofta även utbildningar på plats hos våra företagskunder.


Truckverket erbjuder kompletta truckutbildningar för alla typer av truckar. Vi är certifierade av TYA att utfärda äkta TYA-truckkort.

Truckverket erbjuder följande truckförarutbildningar:

A-truckar (Truckkort A)

A1 Låglyftande plocktruck
A2 Ledstaplare
A3 Låglyftande åktruck
A4 Låglyftare

B-truckar (Truckkort B)

B1 Motviktstruck
B2 Höglyftande åkstaplare
B3 Skjutstavtruck
B4 Höglyftande plocktruck
B5 Smalgångstruck
B6 Fyrvägstruck

C-truckar (Truckkort C)

C2 Hjullastare
C3A Containertruck
C3B Timmertruck
C4 Sidlastare
C5 Grensletruck
C7 Teleskoplastare

D-truckar (Truckkort D)

D1 Dragtruck, flaktruck
D2 Terminaldragtruck

Liftutbildning

Truckverket erbjuder även liftutbildningar för mobila arbetsplattformar. Kontakta oss om du vill gå en billig och prisvärd liftutbildning. 

 


Om Truckverket

Truckverket är ett utbildningsföretag som utbildar i hela Sverige. Vi har egna utbildningslokaler i Stockholm, Malmö, Trollhättan, Vänersborg, Uddevalla, Kalmar och Hässleholm. Vi erbjuder prisvärda truckutbildningar och liftutbildningar för både företag och privatpersoner. Hos oss kan du gå truckutbildning som ger äkta TYA-truckkort.

Truckverket är auktoriserat av Liftutbildningsrådet och har TYA-godkända truckinstruktörer. Vi är även miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001.

>> Börja din truckutbildning direkt      >> Börja din liftutbildning direkt      >> Börja din kranutbildning direkt© 2016 Truckverket